BiografiBenedicte Årving er født i Oslo 8. juni 1987. Hun kom tidlig med i NRKs jentekor, senere Det Norske Jentekor. I 1998 var hun med i London West End’s oppsetning av Lloyd Webbers ”Evita” i Oslo Spektrum. I samme periode deltok hun i TV-produksjoner som ”Ei hand å holde i” og ”Stjernetreff”. Hun tok i tillegg sangtimer med Isa Katharina Gericke og Else Marit Rørmark.

Hun kom med i Den Norske Operas barnekor fra starten i 1999 og deltok der i forskjellige oppsetninger, bl.a. ”Turandot”, ”La boheme”, ”Carmen”, ”Il trittico”, ”Spardame” og ”Hans og Grete”. I 2006 hadde hun en av hovedrollene som Aninka i Hans Krasas ”Brundibar” ved Den Norske Opera.

Benedicte har eksamen fra Foss videregående skole i 2006, med sang som hovedfag. Hun er utdannet ved Barratt-Due Musikkinstitutt i Oslo med Kjersti Ekeberg som pedagog. Her fikk hun graden Bachelor i klassisk sang og musikkpedagogikk i 2010.

I 2006 og 2008 deltok hun i Ungdommens Musikkmesterskap og oppnådde 1.pris i den regionale konkurransen og 2.pris i den nasjonale finalen begge år. I 2007 var hun Den Norske Operas representant ved European Opera Days i Paris.

Benedicte har hatt flere sangoppdrag, bl.a. i Oslo konserthus med Oslo symfoniorkester i 2005 og som gjestesolist i "Alle kan synge"-korets vårkonsert i 2015 med 500 kordeltakere på scenen. I januar 2008, 2009 og 2010 deltok hun i masterclass med professor Susanna Eken i Oslo.

Hun har deltatt i flere kirke- og julekonserter og synger regelmessig i brylluper, bisettelser, statsbesøk og ved firma-arrangementer. Benedicte og Didrik Solli-Tangen var med i TV2-produksjonen "Allsang på grensen" i juli 2012 med duetten "Where the Lost Ones Go".